Huisregels

138

Nog even dit…..

Wilt u uw hond a.u.b. goed uitlaten want een behandeling duurt al  snel een paar uur.

Het is beter om uw hond niet met volle maag te laten trimmen, soms vinden ze het wat spannend.

Heeft uw hond een medische afwijking, besmettelijke aandoening of een allergie. Laat het mij even weten zodat ik er rekening mee kan houden.

Mocht uw hond loops zijn geef het even aan, niet alle vachten kunnen namelijk dan getrimd worden deze periode.

Heeft uw hond last van vlooien vertel dit even van te voren dan kan er direct overlegd worden voor een eventuele vlooienbehandeling.

De prijzen zijn gebaseerd op goed onderhouden vachten. Zit uw hond heel erg in de klit, dan kost dit extra tijd en daardoor worden er meer kosten in rekening gebracht.

Er wordt van te voren met u afgesproken hoe u uw hond graag getrimd wilt hebben. Ben ik genoodzaakt om hier, om wat voor reden dan ook van af te wijken, dan bespreek ik dat natuurlijk eerst met u!

Bent u niet tevreden? Laat me dit weten binnen 2 dagen vanaf de afspraak weten dan proberen we zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Zegt u uw afspraak op het laatste moment af, dan ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Bij annulering korter dan 24 uur voor de afspraak reken ik 50% van de geldende prijs. In bijzondere omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.

 

Comments are closed.